Цени

 

ЦЕНИ ЗА ЛЕТЕН СЕЗОН - 2017 ГОДИНА:

от дата до дата студио партер/студио двуспален
01.05.2017 15.06.2017 50 лева/58 лева 100 лева
16.06.2017 15.07.2017 65 лева/75 лева 115 лева
16.07.2017 25.08.2017 80 лева/90 лева 130 лева
26.08.2017 04.09.2017 65 лева/75 лева 115 лева
05.09.2017 30.09.2017 50 лева/58 лева 100 лева

 

 

Телефон за резервации: 0879099090,

 


created by SEO web design